Pregătește-te să ridici nivelul de LEADERSHIP în compania ta!

Instrument de diagnoză a echipei, pentru construirea unui an viitor prosper.LEADERSHIP GAME


Testează-ți cunoștințele despre valorile și practicile de conducere de zi cu zi.


Angajează-te în discuții deschise cu echipa ta într-un cadru relaxat.


Descoperă modalități de a consolida abilitățile de conducere ale echipei.

1

Ce este "Leadership Game"?


Este un joc cuprinzător, fondat de John Maxwell și bazat pe învățăturile acestuia. Leadership Game ajută organizațiile să-și îmbunătățească inteligența în conducere și să le sporească eficiența.

Leadership Game este un instrument de evaluare a echipei tale la final sau la început de an, pe care să îl folosești înainte de a seta obiectivele anului care începe. Acest joc se poate folosi pentru a determina clar care este nevoia echipei cu privire la planul de educație și training în noul an.

2

Cui se adresează?


Acest joc se adresează oricărei echipe care își propune dezvoltarea abilităților de leadership sau care vrea să își petreacă o după-amiază reușită într-un mod benefic și distractiv.

3

De ce să joci leadership game?


  • Membrii unei echipe se vor cunoaște mai bine unul pe altul la nivel personal.
  • Echipa reușește să creeze o mai bună coeziune.
  • Membrii echipei își vor dezvolta capacitatea de a conduce și de a influența.
  • Distracția este atât de sub-evaluată! Trecerea de la stresul zilnic și "modul de productivitate" la distracție, pune un zâmbet mare pe fața tuturor!
Cine facilitează?

RALUCA MOISI

Trainer & Coach

Cu o experienţă de peste 12 ani în leadership, vânzări şi training, Raluca este coach şi trainer certificat internaţional. 

Pasiunea pentru domeniul vânzărilor şi-a descoperit-o devreme şi a profitat de orice ocazie pentru a şi-o dezvolta. Astfel a ajuns să lucreze în vânzări în domeniul bancar, imobiliar sau B2B. Descoperind secretele care conduceau la încheierea cu succes a contractelor şi aplicându-le în munca sa, Raluca s-a clasat mereu în topul celor mai buni agenţi de vânzări în toate companiile în care a activat.

A îmbinat tot ceea ce a învăţat în vânzări cu partea de leadership şi management, în cadrul unei organizaţii internaţionale pe care a condus-o mai mulţi ani în calitate de Vicepreşedinte şi Preşedinte. Aici a învăţat cu adevărat ce este leadership-ul, a învăţat cum să ghideze oamenii către împlinirea unei viziuni comune, dar mai ales cum să îi motiveze pe membrii organizaţiei care erau cu toţii voluntari.

Antreprenoriatul nu a lipsit nici el din activitatea Ralucai, care a deschis şi condus până în prezent proiecte din domeniul PR, comunicare, print şi trainig.

Raluca este pasionată şi de dezvoltarea personală şi în ultimii ani a acordat o atenţie deosebită părţii interioare a fiinţei umane, studiind mindfulness în ţară şi în străinătate.

Toate cunoştinţele şi experienţa acumulate de-a lungul anilor, atât în sfera de business cât şi în domeniul dezvoltării personale, o recomandă pe Raluca Moisi ca fiind unul dintre cei mai calificaţi traineri din România care să ajute orice echipă să urce la următorul nivel.


​“

Ce spun cei ce au jucat deja jocul?

M-am bucurat foarte mult de joc. Ați adus la suprafață laturi ale jucătorilor pe care nu le auzim sau vedem în mod normal. M-am bucurat de interacțiune.

Jocul ne-a forțat să confruntăm și să discutăm probleme care nu ar putea fi discutate în mod normal. Acesta a fost un instrument de conducere creativ pe care să-l adăugăm la setul nostru de instrumente.

Cea mai mare realizare din joc: am învățat multe despre liderii mei și că, pe măsura creșterii companiei noastre, trebuie să devenim fiecare lideri mai buni.

Contactează-ne pentru a facilita Leadership Game în echipa ta :)

Știm că fiecare echipă și fiecare companie au nevoi specifice și ne place să ne adaptăm nevoilor tale pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești. Contactează-ne pentru a stabili împreună toate detaliile logistice de care ai nevoie pentru ca jocul să fie un succes!