Workshop de Geometrie Sacră 
și Meditație MerKaBa

Un workshop diferit, PROFUND, care îți va transforma optica privind relațiile, sănătatea, cariera și viața!


28 martie 2020 | Constanța

Ce este Mer-Ka-Ba?

Asemeni câmpurilor subtile de energie ale corpului, Mer-Ka-Ba este un câmp de energie.
Mai mult, Mer-Ka-Ba este asemeni unui generator care acționează asupra tuturor câmpurilor geometrice de energie, poate fi creat prin conștientizare, și se extinde în toate dimensiunile posibile de existență. Activarea lui își găsește corespondent în geometria sacră, iar inima actioneză precum un motor în această activare.

Mer-Ka-Ba își are originile în Egiptul Antic unde reprezenta o lumină care se rotește și transportă corpul și spiritul dintr-o lume în alta.
În Biblie găsim trimitere la Mer-Ka-Ba în cartea lui Ezechiel, acolo unde se face referire la roata luminoasă în care Dumnezeu se coboară pe pământ, iar Ezechiel este dus mai târziu în Rai.
În Tora, cartea sfântă a iudeilor, se face referire la Merkavah ca fiind carul de lumină care l-a transportat pe Moise la Dumnezeu.

Cu ce te "îmbogățește" acest workshop?

 • Curăță blocajele energetice pe linie parentală
 • Elimină tiparele limitative din planul subtil
 • Activează procesele subtile de vindecare și armonizare a corpului
 • Te aliniază cu Sinele Superior
 • Reîntregește structurile câmpului electromagnetic personal
 • Te conectează la frecvențele mai înalte ale stării de bucurie
 • Îți mărește capacitatea intuitivă nativă și inteligența spirituală
 • Expansionează conștiința și sporește inteligența cognitivă
 • Activează potențialele personale de abundență, armonie, echilibru și sănătate
 • Activează și purifică centrii energetici conecși (palme și talpi)
 • Redefinește spațiului tău lăuntric de creație a vieții

Programul workshopului:

 • Exerciții de armonizare și cunoaștere
 • Geometrie sacră și geometria ființei
 • Meditație Floarea Vieții
 • Meditație MerKaBa
 • Respirație Sacră

 • MerKaBa este o călătorie de ancorare a ta în lumină și în iubire Divină.


  Este poate cea mai puternică tehnică existentă în acest moment pe Terra. E folosită de mii de ani pentru transcederea conștiinței și accelerarea procesului de evoluție spirituală a individului.
  În mod cert nu este pentru toată lumea, deci, dacă citești aceste rânduri și simți că este pentru tine acum, înscrie-te și hai la workshop.


  Tehnicile Sacre, de Respirație și activare a câmpului MerKaBa, dimpreună cu cunoașterea Geometriei Ființei, sunt poate cele mai puternice tehnici spirituale de pe planetă în acest moment. Ele ne trimit la însăși sursa energiei Creatoare, extind rapid conștiința și accelerează întreaga evoluție spirituală a individului.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

  VARIANTĂ DE PLATĂ

  • 7 ore de curs
  • Materiale curs
  • 6 săptămâni de follow-up

            280 LEI

  Ce pun cei care au trecut deja prin această experiență?

  ​”

  MerKaBa a fost un pas important, o bornă în lungul șir al conștientizărilor și revelațiilor.
  Iubirea, recunoștința, acceptarea și liniștea au fost trăirile pe care le-am avut la un nivel foarte deep, după experiența MerKaBa. În timp s-a instalat și trăitul în prezent, atenția crescută asupra sincronicităților, atenția mult mai mare pe care mi-o acord mie și oamenilor din jur, și conștientizarea că suntem toți interconectați.


  Carmen - Designer Interior

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed pulvinar rhoncus risus vestibulum luctus. Nunc pretium, mauris id maximus interdum, odio magna vulputate urna, sed fringilla dui sem vitae tortor.

  ​”


  Am învățat că Iubirea și Fericirea sunt două stări universale perpetue, conectate și unite.
  E greu de descris două stări imateriale după practicarea MerKaBa zi de zi.
  În cuvinte, pot spune că e o experiență de unire a inimii cu mintea, și conștientizarea la nivel mental a Iubirii necondiționate și a Fericirii depline.
  Aducerea inimii în minte.

  Practic, ce s-a intamplat în viața mea?
  - O schimbare majoră în mine și în toți cei care mă înconjoară, o Viață Iubibilă fără etichetare și judecată.
  O viață așa cum e ea: simplă, plină de iubire și fericită! 


  Grigore - Medic Veterinar

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed pulvinar rhoncus risus vestibulum luctus. Nunc pretium, mauris id maximus interdum, odio magna vulputate urna, sed fringilla dui sem vitae tortor.

  Alături de Raluca Moisi

  Când am primit inițierea acestor tehnici nu am știut ce mă așteaptă. Inițierea nu a venit de la un om sau de la altă sursă exterioară. A venit ca o poruncă de la Esența a ceea ce Este. De-a lungul timpului acest workshop a arătat diferit de fiecare dată, pentru că el se creează din energia celor care sunt în sală, pentru Corectarea egoului, pentru Vindecare și pentru Devenire în Binele cel mai înalt.


  După 3 ani și 5 ediții, acum știu că este o responsabilitate uriașă, dar o mare onoare să te ghidez prin această experiență de Devenire.

  Să ne vedem în sala de curs cu inima deschisă și mintea trează!

  This is a note or highlight box

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in.