Ești gata să ai cea mai convingătoare echipă de vânzări?

Probabil cel mai important program de training care îți echipează agenții de vânzări cu principalele 6 abilități de care au nevoie pentru a încheia cu succes și integritate contracte de durată.

Powerful Business Persuasion®


Program de Training de Vânzări

DESPRE PROGRAM

 Powerful Business Persuasion® este un program intensiv de persuasiune fondat de ANDY SZEKELY, trainer, speaker, coach și autor, având o experiență de peste 15 ani în domeniul educației adulților. El a studiat intensiv “direct de la sursă” psihologia persuasiunii de Business în SUA, Anglia, Austria și Canada, cu peste 40 de traineri de renume.

Cei mai convingători oameni din lume folosesc în business 6 abilități ca să influențeze cu integritate angajații, colegii, partenerii, furnizorii și mai ales clienții. Powerful Business Persuasion este programul de training de 2 zile, unic în România, în care dobândești cele 6 abilități.

Pentru cine este acest program?


Acest program va avea impact maxim pentru:

 • Vânzători cu minim 1 an de experiență
 • Area Sales Manageri și Directori de Vânzări
 • Lideri de Echipe și Manageri
 • Antreprenori și Freelanceri
 • Consultanți, Coachi și Facilitatori
 • Traineri și Public Speakeri
 • Persoanele interesate de dezvoltarea abilitățile de influențare și convingere

Ce beneficii au cei ce participă la program?


 • Vor realiza mai multe vânzări
 • Vor primi mai puține obiecții de la clienți 
 • Vor obține mult mai ușor mai multe întâlniri
 • Vor ști să structureze rapid o prezentare convingătoare
 • Îți vor crește productivitatea
 • Vor ști cum să abordezi consultativ, nu agresiv, orice client, coleg sau colaborator
 • Vor învăța cum să mențină vii pe termen lung relațiile de afaceri importante pe care le stabilesc
 • Vor învăța să implementeze filosofia WIN-WIN în relațiile de afaceri
 • Vei căuta activ soluții pentru influențarea cu integritate chiar și în situații manipulative

Ce primesc participanții la training?


Kitul de training cuprinde:

 • Manualul de training 
 • Un set de flash carduri 
 • Un afiș cu modelul integrativ de persuasiune 
 • O pagină cu formular on-line de feedback în urma cursului, din care să rezulte nivelul de livrare și calitatea cursului 
 • O diplomă oficială a cursului semnată de licențiator și de trainer

CELE 6 ABILITĂȚI DEZVOLTATE

Claritatea

Stabilirea cu claritatea a obiectivelor de negociere este foarte importantă pentru pregătirea negocierilor importante. 2 minute petrecute răspunzând la 6 întrebări înaintea întâlnirii se pot traduce în foarte mulți bani câștigați.

Atenția

Orientarea acuității în comunicare la detaliile care contează (verbale și nonverbale) este esențială pentru a face diferența dintre comunicarea verbală și cea paraverbală, respectiv nonverbală, ceea ce duce la interpretarea corectă a semnalelor de cumpărare sau rezistență.

Armonizarea

Sincronizarea gândurilor și a comportamentelor cu interlocutorul este cheia relaționării bune între oameni și baza persuasiunii. Odată stăpânită, o putem folosi pentru argumentare și prezentarea produselor sau ideilor.

Argumentarea

Structurarea inteligentă și în secvență logică a argumentelor poate produce efecte magice în negociere. Din cauza condiționărilor din școală, majoritatea oamenilor de afaceri argumentează slab sau fără efect. Secretul este schimbarea ordinii argumentelor.

Controlul

Urmărirea procesului de persuasiune în evoluție presupune monitorizarea progresului convingerii atât în timp real cât și după întâlnire, astfel încât la următoarea întâlnire să știi exact ce se poate obține și ce nu.

Sinergia

Abilitatea de a combina inteligent cele 5 competente de mai sus în procesul persuasiv este abilitatea care odată stăpânită este marca maestrului în persuasiune, pentru că el poate folosi cele 5 abilități dozat și elegant.

Cine este Trainerul?

Cu o experienţă de peste 12 ani în leadership, vânzări şi training, Raluca este coach şi trainer certificat internaţional.

Pasiunea pentru domeniul vânzărilor şi-a descoperit-o devreme şi a profitat de orice ocazie pentru a şi-o dezvolta. Astfel a ajuns să lucreze în vânzări în domeniul bancar, imobiliar sau B2B. Descoperind secretele care conduceau la încheierea cu succes a contractelor şi aplicându-le în munca sa, Raluca s-a clasat mereu în topul celor mai buni agenţi de vânzări în toate companiile în care a activat.

A îmbinat tot ceea ce a învăţat în vânzări cu partea de leadership şi management, în cadrul unei organizaţii internaţionale pe care a condus-o mai mulţi ani în calitate de Vicepreşedinte şi Preşedinte. Aici a învăţat cu adevărat ce este leadership-ul, a învăţat cum să ghideze oamenii către împlinirea unei viziuni comune, dar mai ales cum să îi motiveze pe membrii organizaţiei care erau cu toţii voluntari.

Antreprenoriatul nu a lipsit nici el din activitatea Ralucai, care a deschis şi condus până în prezent proiecte din domeniul PR, comunicare, print şi trainig.

Raluca este pasionată şi de dezvoltarea personală şi în ultimii ani a acordat o atenţie deosebită părţii interioare a fiinţei umane, studiind mindfulness în ţară şi în străinătate.

Toate cunoştinţele şi experienţa acumulate de-a lungul anilor atât în domeniul business cât şi în domeniul dezvoltării personale, o califica pe Raluca Moisi ca fiind unul dintre cei mai calificaţi traineri din România care să ajute orice echipă să urce la următorul nivel.

Raluca Moisi

Trainer & Coach

Ce spun cei care au urmat deja training-ul?


Eu recunosc că, chiar dacă aveam mulți ani de practică în afaceri, nu am stat să înțeleg și să analizez dacă eram atentă și dețineam cât mai multe informații relevante și “trucuri permise” pentru a obține ceea ce doream dintr-o negociere. Acum, aplicând modelul integrativ de persuasiune, știu sigur că nu îmi scapă nimic important și mă simt mult mai puternică. Practic însă obțin mult mai mult, anume rezultatul pe care mi-l doresc, într-un mod elegant, etic și ușor.


Silvia Sirb - Fashion Business consultant Ex-CEO Aegon


Persuasiunea este o formă de mânuire (handling) a celui din fața ta, aducându-l mai aproape de adevărul tău, același cu adevărul lui. “De ce-cum-ce” a făcut diferența în câteva dăți și mi-a ordonat gândirea spre a mă face mai bine înțeles, deși oricui îi este mai la îndemână să vină dintr-un început cu un “cum” pregătit îndelungat în ore de training sau în viața de zi cu zi.


Florin Ardelean - LLS, Clinical operations director, companie farmaceutică


Pentru mine Modelul integrativ de persuasiune a venit la momentul de răscruce când eram pregătită să-mi schimb atitudinea și să cresc organizația din care fac parte. M-a impresionat puterea de modelare într-o schemă grafică prietenoasă și accesibilă pe de o parte și pe de altă parte multitudinea de domenii de aplicații: marketing, management, vânzări, public speaking, coaching, dezvoltare personală individuală.


Luminița Ristea - General Manager, NEXIA România

Cere o ofertă personalizată pentru echipa ta :)

Știm că fiecare echipă și fiecare companie au nevoi specifice și ne place să ne adaptăm nevoilor tale pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești. Contactează-ne pentru a stabili împreună toate detaliile logistice de care ai nevoie pentru ca training-ul să fie un succes!

Copyright Raluca Moisi - All Rights Reserved