Coafuri

13 idei de coafură pentru sport

Îți place să te antrenezi și să-ți aranjezi părul? Dar, de multe ori, coafurile nu se ridică la înălțimea eforturilor tale.

Cea mai importantă calitate a unei bune coafuri sportive este capacitatea sa de a rezista la toate mișcările pe care le faci.

Fie că ești un alergător, un yoghin care alternează între capul în jos și capul în sus, sau un fan al sălii de sport, coafura ta trebuie să reziste.

Am selectat 13 coafuri pe care să le porți, de la cozi de cal înalte la împletituri multiple și cocuri.

Simplu, rapid, practic, sofisticat, elegant, sexy – alegerea vă aparține. Dar vă garantăm că toate sunt potrivite pentru sport.

Coafuri sportive: 13 fotografii pentru inspirație

Această coafură constă într-o împletitură lipită care urcă în sus, realizată cu părul de la ceafă, și un coc foarte înalt, strâns, tuns la patru ace! Întregul look este aerisit și elegant.

Îți va lua puțin timp să o realizezi, dar această coafură nu te va dezamăgi, deoarece fiecare fir de păr este la locul lui. Ideal pentru părul gros și/sau lung.

Ești o profesionistă în împletituri lipite? Această coafură este pentru tine. Începeți cu două împletituri prinse pe laterale până în partea de sus a gâtului și terminați prin a vă lega părul într-o coadă de cal.

Această coafură drăguță este perfectă pentru a alerga și pentru a-ți lăsa părul să curgă odată cu vântul și cu alergarea, fără să te încurce.

Iubești sportul, dar și coafurile de gală? Cine a spus că cele două sunt ireconciliabile? La fel ca la coafura anterioară, părul este împletit în două împletituri care sunt lipite de cap și coboară puțin deasupra gâtului.

Restul părului este legat în două cocuri. Avantajul acestei coafuri este că, dacă ieșiți după jogging sau după o sesiune de yoga, nu se va fi mișcat și o puteți păstra.

Vei face senzație oriunde vei merge!

Pentru oricine are părul creț afro cu împletituri africane, le puteți împleti împreună pentru a împiedica părul să se miște atunci când faceți efort.

Fă una sau mai multe împletituri cu împletiturile tale africane. Coafura este rapidă și ușor de realizat.

Aceasta este coafura noastră preferată pentru antrenament! Aceste două fundițe în vârful capului îți țin părul la locul lui în timpul ședinței și îți dau un anumit aspect drăguț și la modă, foarte Euphoria (serialul).

Bonus: dacă îți dezlegi părul după antrenament, vei avea bucle frumoase și strânse.

Clasicul topknot este un look atemporal! Și s-ar putea să fie utilă și pentru a face exerciții fizice. În plus, este foarte ușor de realizat și poate fi făcut pe toate tipurile de păr.

Acest coc este perfect pentru sporturile mai ușoare, deoarece poate avea tendința de a se lăsa în timpul sporturilor de intensitate mai mare, cum ar fi alergarea sau voleiul.

Despărțirea este dreaptă aici, iar două împletituri subțiri, lipite și apoi dezlipite, structurează coafura și se înfășoară în jurul unei cozi de cal realizate cu părul rămas.

Doar pentru a vă arăta tehnica sportivă și abilitățile de coafură în același timp.

Această coafură este simplă, rapidă și eficientă. Părul este împletit într-o împletitură înaltă clasică. Pentru a realiza această coafură, începeți prin a face o coadă de cal înaltă înainte de a împleti părul.

Acest lucru este ideal pentru părul lung. Pentru un look grozav de Pocahontas!

Pentru că ne plac (foarte) mult împletiturile, iată o a doua coafură de împletitură înaltă, asemănătoare cu cea precedentă, cu câteva șuvițe ieșite în față de data aceasta pentru un look mai sălbatic și mai sexy.

Ești sigur că te duci la sală?

Pentru a realiza această coafură, vei avea nevoie de o mulțime de elastice pentru a fixa uniform aceste două împletituri lipite.

Acest lucru vă va oferi un sprijin ideal, ceea ce poate fi util dacă practicați un sport de luptă.

Această coafură este un pic de coafură sportivă care combină stilul și caracterul practic. Părul, în acest caz creț și gros, este strâns într-o coadă de cal înaltă, cu câteva șuvițe ieșite în față.

Poți realiza această coafură și cu o bandă elastică subțire, un elastic larg, o bandană sau o eșarfă.

Pentru un look sport-boem împlinit!

Destul de clasică și de passe-partout, această coadă de cal medie înaltă și acele șuvițe din față, care formează de obicei franjurile de perdea, este CEA mai rapidă și mai ușoară coafură pe care o poți face pentru sport.

Iar dacă șuvițele vă încurcă, nu ezitați să le fixați după urechi cu agrafe sau barete. Este vorba despre sesiuni sportive intense!

Trebuia să vă spunem în sfârșit despre bentiță!

Este într-adevăr foarte eficient pe orice coafură pentru a vă ține părul la spate și pentru a evita șuvițele în fața ochilor.

În plus, adaugă puțină culoare părului, dar și tenului tău.

Poate te intereseaza si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button