Coafuri

14 idei de par vopsit Ombre pentru inspirație

Dacă îți dorești un gradient frumos în părul tău, cu un plus de lumină și umbră, părul ombré este calea de urmat!

Această tehnică de decolorare este la jumătatea distanței dintre tie and dye și balayage. Decolorarea sa naturală îl face foarte ușor de întreținut, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectul de rădăcină, iar vizitele la coafor pot fi eșalonate pe parcursul a șase luni fără probleme.

Versiunea mahogany oferă reflexii flamboaiante, lumină în jurul feței și o strălucire sănătoasă pentru multe persoane!

Succesul părului ombré este de necontestat, iar trendul mahon este din ce în ce mai puternic, deoarece se potrivește aproape tuturor tonurilor de piele.

Cea mai grea parte: alegerea. Te ajutăm să găsești părul mahogany ombré care ți se potrivește!

14 idei de păr ombré

O culoare mahon care se îmbină foarte natural cu întregul păr și lungimea ușor ondulată care oferă un efect frumos de material, aceasta este demonstrația unui păr ombré reușit.

Dovada că poți opta pentru un ombré mahon chiar dacă părul tău nu cade până la mijlocul spatelui! Culoarea luminoasă și o croială conică sunt o combinație câștigătoare pentru a energiza fața.

O opțiune bună pentru părul lung până la umeri și aici părul ombré îți permite să adaugi puțin volum părului fin, să dai o impresie de densitate și care nu este de neglijat!

Pentru cele cărora nu le este teamă să meargă mai departe cu roșul și să afișeze o culoare mai pronunțată, părul roșu mahon ombré are multă personalitate!

Această versiune, cu accente puternice de cupru, este perfectă pentru roșcate, de exemplu, și se potrivește perfect cu tonurile de piele deschise și cu pistrui fermecători.

Părul ombré de cupru mahon este garanția unei coafuri cu o profunzime și o strălucire frumoasă.

Pe o bază maro, părul ombré maro mahon creează relief și trezește culoarea cu frumoasele sale nuanțe calde.

Încă o demonstrație că părul ombré mahon pe brunetă este un succes. Și, în plus, nimic nu se compară cu ea pentru a încălzi tenul, chiar și în plină iarnă!

Părul ombré blond mahon funcționează și el foarte bine și este foarte consistent cu nuanța pielii tale, mai ales dacă pornești de la o bază blond închis. Oferă părului tău un adevărat impuls!

Știm că, cu cât părul este mai lung, cu atât mai izbitor este efectul ombré.

Părul pare mai strălucitor, mai gros și chiar mai lung prin efect optic. Totul este bine!

Părul ombré mahon pe părul scurt este posibil. În schimb, optăm pentru o demarcație ușoară, nu prea pronunțată, cu o estompare foarte naturală.

La fel de frumos cu un păr natural ca și cu un păr fermecător.

Acest ombré de culoarea mahonului pe părul lung și drept face un stil hipnotizant! Masa de păr este strălucitoare și evidențiată cu reflexele sale frumoase.

Chic și romantică, această combinație de tunsoare de lungime medie cu bucle lejere și părul mahon ombré este un succes pentru fetele cu pielea închisă la culoare.

Părul în cascadă sublimat de reflexii mahonice, mai mult aurii decât arămii. Este nuanța potrivită pentru un ten care este deja cald în mod natural!

Ondulații pe șuvițe flamboaiante, este deopotrivă elegantă și încântătoare, dar și foarte ușor de întreținut. Suntem 100% în spatele ei!

Poate te intereseaza si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button