5 tunsori pentru a subția o față rotundă

După cum știi, o tunsoare bună ar trebui să se potrivească cu personalitatea și stilul tău. Dar, mai presus de toate, țineți cont de faptul că trebuie să se potrivească formei feței dumneavoastră.

Este important ca coafura ta să fie bine adaptată formei feței tale, pentru a-ți evidenția trăsăturile. În caz contrar, riscați să atrageți atenția asupra micilor dvs. complexe în loc să le camuflați sau chiar să le puneți în valoare.

De exemplu, aveți o față rotundă, cu pomeții plini. Dar ție ți se pare exasperantă această înfățișare dolofană, cu față de copil. Așadar, cauți o tunsoare care să estompeze contururile feței tale pentru a-ți îndulci obrajii dolofani.

Există multe moduri de a te simți bine în pielea ta și de a-ți dezvălui chipul cu stil. Așa că urmează sfaturile noastre și alege o tunsoare care să se potrivească perfect cu fața ta rotundă!

1. Vrei păr lung? Optează pentru un aspect stratificat

Vrei să-ți păstrezi părul lung? Fața ta rotundă nu va fi pusă în evidență dacă îți lași părul la locul lui.

Cea mai proastă opțiune pentru tine ar fi să îți păstrezi părul drept și fără volum. Aspectul greoi al acestei coafuri destructurate nu va face decât să accentueze rotunjimea feței tale.

Pentru a vă purta părul cu mândrie, luați în considerare îndreptarea părului, mai ales în partea de sus a capului. Această tehnică va da mișcare tunsorii tale.

tunsoare lungă pentru a rafina fața rotundă

Un mic sfat: un pic de volum în partea de sus ajută la reechilibrarea formei feței tale. De asemenea, gradientul (combinat cu o conicitate) ar trebui accentuat pe conturul feței pentru a ușura totul.

În plus, pentru a-ți pune în valoare trăsăturile, alege un ondulat natural sau bucle frumoase și moi. Părul drept nu este măgulitor pentru fața ta.

După cum puteți vedea, un aspect stratificat pe părul lung este perfect și gândiți-vă la mișcare pentru un look feminin.

2. Optează pentru o franjură aerisită pentru fața ta rotundă

Prejudecățile sunt greu de eliminat, iar tu crezi adesea că franjurii nu se potrivesc cu forma feței tale. Cu toate acestea, franjurile îți pot îndulci trăsăturile și pot adăuga o notă de farmec look-ului tău.

Bretonul îți încadrează privirea și adaugă feminitate. Bineînțeles, trebuie să alegi forma care te va face irezistibilă.

Dacă ai o față rotundă, ar trebui să optezi pentru o franjură lungă, cu mișcare.

O franjură drăguță, care este conică și ușor stratificată, sau o șuviță asimetrică, care îți trece elegant peste frunte (o modalitate bună de a ascunde o frunte ușor rotunjită).

franjuri conice pentru a vă rafina fața rotundă

Pe de altă parte, ar trebui să evitați franjurile drepte, groase și rigide, care nu vor face decât să vă îngreuneze trăsăturile. Dinamica și naturalețea este calea de urmat atunci când vine vorba de tunsoarea ta!

3. Bob-ul lung și ondulat este perfect pentru fața ta rotundă

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să vă jucați subtil cu proporțiile. De exemplu, un bob neted care ajunge până la obraji cu o despărțire la mijloc nu este pentru tine.

În același mod, evitați pătratul cu bilă; acesta este rezervat fețelor subțiri, din cauza volumului pe care îl conferă părților laterale ale feței.

Pe de altă parte, un bob stratificat care ajunge până la clavicule îți va pune în valoare fața de bebeluș. Iar dacă ai câteva kilograme în plus, această tunsoare moale va fi perfectă pentru a-ți dezvălui potențialul.

bob lung ondulat pentru a vă subția fața rotundă

Un bob lung, stratificat, cu un efect ciufulit, te va face să arăți nebună. Nu uita să folosești un spray texturizant cu apă de mare pentru a obține un păr ondulat sexy!

4. Nu uitați să adoptați coafuri ideale (coadă de cal, coc liber) pentru fața dvs. rotundă

Vă place să vă schimbați coafura în fiecare zi? Ei bine, multe coafuri sunt adaptate la fața ta.

Prin urmare, puteți face o coadă de cal (joasă sau înaltă) fără să vă trageți părul prea mult pe spate. De asemenea, luați în considerare desfacerea câtorva șuvițe pentru a vă încadra fața.

Cocul lejer este, de asemenea, o opțiune bună, cu puțin volum în partea de sus și mici șuvițe libere care să îți încadreze fața. Combinația perfectă pentru un stil boem cu cel mai bun efect!

bun liber pentru a rafina fața rotundă

Din nou, dacă vă legați părul, luați în considerare armonizarea volumelor prin creșterea înălțimii (o ușoară ondulare la rădăcini) și estomparea contururilor cu mici, dar subtil plasate, șuvițe.

5. O tunsoare scurtă? Da, dar neapărat nestructurata

Dacă te decizi să optezi pentru o tunsoare mai scurtă, ia în considerare o variantă aerisită. Optează pentru un pic de volum la rădăcini și șuvițe mai lungi în față, pentru a-ți îndulci curbele în armonie.

Așadar, nu ezitați să adoptați un faux-court nestructurat: nimic strict, fix sau ultra scurt à la garçonne.

Pe de altă parte, este mai înțelept să păstrați puțină lungime pe ceafă.

Într-adevăr, nu există nimic mai senzual decât să pui un pic de păr după ureche. Această tunsoare are și un efect de întinerire după 50 de ani, oferind un aspect dinamic, un pic de nebunie care ți se va potrivi perfect.

tunsoare lungă ondulată pentru a rafina fața rotundă

Iar pentru un look foarte feminin, gândește-te și la accesorii. Cerceii XXL și ochelarii (pătrați sau dreptunghiulari) te pot ajuta să-ți subțiezi fața. Scopul este de a atrage atenția asupra ochilor tăi magnetici, mai degrabă decât asupra curbelor tale.

Nu ezita niciodată să apelezi la sfatul unui profesionist, cum ar fi un hair stylist pentru o tunsoare personalizată pentru a arăta cât mai bine în oglindă!

Lasă un comentariu