Coafuri cu bentiță: 14 idei de încercat

Bentița poate fi purtată în multe feluri pentru a accesoriza orice coafură, de la cocul nestructurat, la părul despletit și până la împletiturile frumos înnodate.

Pentru a vă structura coafura, pentru a-i da o notă de originalitate sau pentru a face o declarație (dacă vă plac bentițele cu imprimeu leopard, de exemplu), optați pentru o bentiță. Vei vedea că bentița este uneori mult mai mult decât o simplă coafură…

Am selectat 14 coafuri cu bentiță pe care să le încerci pentru un look ultra trendy, chic, boem, elegant, sexy, înțelept, elegant, original sau tematic.

Suntem sigure că, după ce veți răsfoi toate aceste look-uri, vă veți fi găsit pe ale voastre, dacă nu cumva veți dori să le încercați pe toate!

14 Coafuri cu bentiță – fotografii pentru inspirație

Această bentiță neagră largă structurează perfect acest bob blond platinat. Plasat chiar deasupra capului, nu trage părul înapoi, ci îl lasă liber.

Culoarea neagră este elegantă și contrastează bine cu părul blond și tenul palid. Pentru un look chic.

O bentiță colorată va arăta grozav pe oricine are tenul închis și părul închis la culoare.

Acest păr împletit primește cel mai frumos accesoriu cu această bentiță, purtată foarte larg. Și asta demonstrează că o bentiță este accesoriul perfect pentru a stiliza o împletitură și a da un aer boem.

Acest păr este aranjat la spate cu o bentiță neagră, care, din nou, se potrivește de minune cu un blond rece.

Bentița de aici continuă aspectul. Purtată cu un blazer negru, o bentiță neagră simplă va fi perfectă pentru o coafură elegantă.

Coafura și look-ul sunt perfect stăpânite! Bentița se asortează cu culorile hainelor și ale cerceilor.

Pe acest păr creț colorat, adaugă, de asemenea, înălțime și susținere părului.

Bentița este mai discretă aici, dar este esențială pentru că domolește părul creț.

Plasat în mijlocul capului, acesta coafează părul într-un mod sofisticat. Alegerea unei bentițe subțiri, de culoare albastru deschis, adaugă blândețe look-ului.

Această bentiță din bumbac roz conferă un aspect foarte natural coafurii, ca să nu mai vorbim de faptul că această culoare se potrivește perfect cu blondele.

Coafat într-un coc cu această bentiță roz, acest păr blond are un aspect sălbatic, mai ales că șuvițe de păr ies din bentiță în partea din față a capului.

Plasată în partea de sus a frunții, această bentiță albastră cu model accesorizează acel păr șaten ondulat într-un coc.

Alegerea modelului este o alegere clară, care atrage privirea spre bentiță. Motive de plante, animale sau flori, alegeți-le pe cele care vă plac cel mai mult. Dar, mai presus de toate, asumă-ți responsabilitatea pentru asta!

Această bentiță cu pietre albe contrastează bine cu părul negru. În același timp, se potrivește perfect cu acest păr foarte gros și creț, deoarece alunecă pe ceafă fără să se vadă agrafa.

Așezată pe păr, presărată cu mici pietre, este aproape ca o tiară.

Asta da alegere asertivă de model! O bentiță de leopard, cu aceste culori în gradient, poate arăta la fel de bine pe blonde, castane și brunete.

Purtat în vârful capului, acesta accesorizează acest bob șaten foarte scurt.

Această eșarfă cu model roșu și alb se poartă aici pe frunte. Își lipește părul lung și ondulat, castaniu, pe părțile laterale, lăsând liberă partea superioară a capului.

De asemenea, te poți juca cu volumul, făcând părul mai bombat în partea de sus. Efect boem garantat.

Bentița galbenă este foarte interesantă în acest păr castaniu drept, deoarece accentuează reflexele aurii. Tunsoarea structurată, cu despărțirea în mijloc, conferă coafurii un efect „înțelept”.

Bentița accentuează acest efect, adăugând în același timp o notă de originalitate întregului ansamblu.

Această bentiță de catifea roșie se asortează cu culoarea rujului pentru un efect sexy fără jumătăți de măsură!

Bentița trage înapoi părul blond cenușiu, eliberând fruntea.

Acest păr lung, ondulat, șaten, este înconjurat de o bentiță largă din satin de culoare crem. Acesta menține masa de păr la spate și dă o notă elegantă coafurii.

Acest look ar fi perfect și pentru un cocktail sau o recepție.

Bentița de aici este în mod clar de inspirație japoneză. Combinat cu acest bob scurt blond alb și cu acest eyeliner, creează un look pe cinste.

Mult mai mult decât un accesoriu de păr, tematizează clar look-ul!

Lasă un comentariu