Crioterapia părului cu placa de îndreptare la rece (sau inversată): ce este?

Timp de mulți ani, multe dintre noi ne îndreptăm părul cu o placa de par . Acest accesoriu folosește căldura pentru a ne ajuta să obținem o uscare perfectă a părului. Deși rezultatul este foarte satisfăcător, îndreptarea repetată deteriorează părul în timp.

Ce-ar fi dacă v-am spune că este posibil să obțineți același rezultat, fără riscuri pentru păr? Acest lucru este posibil prin crioterapia cu îndreptare la rece (sau îndreptare inversă).

Ce este crioterapia?

Crioterapia capilară este o tehnică care vine la noi direct din Noua Zeelandă. Pur și simplu, este o tehnică care folosește frigul pentru a vă oferi un păr neted și moale în câteva momente.

În timpul unei îndreptări tradiționale, fibrele de păr sunt foarte des arse de căldură. Acest lucru face ca părul să fie mai fragil și mai casant.

Dimpotrivă, atunci când se folosește un fier de îndreptat la rece, solzii sunt închiși și nu sunt atacați. Fibrele se vor repara treptat și vor fi mai bine protejate împotriva îmbătrânirii sau a poluării.

netezirea cu o placă de îndreptat la rece

Acest nou accesoriu de înfrumusețare folosește frigul pentru a vă pune în valoare părul. Plăcile de îndreptare vor emite o temperatură sub zero grade care va înmuia părul fără a-l deteriora.

Această revoluție pentru păr este potrivită pentru toate tipurile de păr, în special pentru părul fin și fragil.

Diferitele tipuri de aparate de îndreptat la rece

După cum tocmai am descoperit, fierul de îndreptat la rece face posibilă obținerea unui uscare perfectă cu ajutorul plăcilor de îndreptare înghețate, având în același timp grijă de părul tău.

Pe piață, sunt disponibile la vânzare două tipuri de aparate de îndreptare la rece pentru crioterapia părului.

În primul rând, puteți cumpăra o mașină de îndreptat la rece cu fir, care trebuie conectată la rețeaua electrică. Datorită electricității, plăcile vor atinge rapid temperaturi de aproximativ -16°C.

În doar câteva minute, vă veți putea bucura de toate beneficiile îndreptării la rece. Acest aparat de crioterapie pentru păr este ideal pentru persoanele care se grăbesc, mai ales dimineața!

Al doilea tip de aparat de îndreptat la rece este cel fără fir. În cazul acestuia, dispozitivul nu trebuie să fie conectat la o priză electrică: trebuie doar să îl puneți în congelator timp de 2 ore înainte de a-l putea folosi.

congelator gol pentru a pune în frigiderul fără fir de îndreptare la rece

Fiecare dintre aceste două tipuri de aparate de îndreptat la rece are avantaje: unul va permite o îndreptare rapidă, în timp ce celălalt va fi mai ecologic, deoarece folosește mai puțină energie.

Care sunt beneficiile crioterapiei părului?

Spre deosebire de placa de îndreptat părul clasică, placa de îndreptat părul la rece folosește toate virtuțile crioterapiei în beneficiul părului tău. Această tehnică oferă multe avantaje și beneficii:

  • Hidratarea: în timp ce căldura va deshidrata fibrele, frigul va menține, dimpotrivă, un nivel bun de hidratare. Părul este hrănit, moale și strălucitor;
  • Acțiune anti-îmbătrânire: placa de îndreptat la rece va stimula și revitaliza părul, oferind în același timp elasticitate;
  • Rezultatul perfect: V-ați săturat de șuvițe indisciplinate și de încrețiri? Datorită acțiunii frigului, solzii se închid din nou pentru un stil lin și controlat;
  • Protecție: această nouă rutină pentru păr va repara fibra capilară și o va proteja împotriva agresiunilor externe (poluare, colorare etc.).

Crioterapia părului: dezavantaje?

După ce am descifrat numeroasele avantaje ale crioterapiei părului, pot apărea întrebări: care sunt dezavantajele sale? Îndreptarea la rece deteriorează părul?

Nu, dimpotrivă! Îndreptarea la rece nu deteriorează fibrele de păr. Această soluție de înfrumusețare oferă rezultate excelente în timp ce îngrijește părul. În timp, căderea părului este, de asemenea, redusă.

Diferitele produse disponibile pe piață sunt limitate și nu pot atinge temperaturi negative prea ridicate. Acestea au fost calculate cu atenție pentru a fi sigure pentru fibre.

Crioterapia părului: cât costă?

Sunteți interesat de crioterapia părului? O puteți încerca într-un salon sau direct de acasă:

  • În salon: din ce în ce mai multe saloane de coafură oferă servicii de crioterapie. Cu ajutorul unui aparat de crioterapie conectat la rețeaua electrică, coaforul vă va îmbunătăți părul cu acest tratament care durează între 30 și 45 de minute (în funcție de lungimea părului). Prețurile variază între 100 și 200 de lei pe sesiune;
  • La domiciliu: Dacă doriți să faceți tratamentul în baie, este posibil! Pentru a face acest lucru, va trebui să investiți într-o placă de îndreptat la rece fără fir, care costă în jur de 500 de lei. Dacă doriți să cumpărați un aparat profesional (de tipul celor folosite în saloane), va trebui să cheltuiți aproximativ 2000 lei.

Lasă un comentariu