Weekend Meditation

return to you

15-17 noiembrie

Cum ar fi ca viața să fie altfel? Să fie cu ușurință și bucurie, pentru că vine din zona noastră de conectare cu sine și autenticitate?

Am pregătit pentru tine sesiuni de meditație, plimbări în natură, yoga, lucru cu imaginea de sine, cunoaștere tiparului de funcționare mentală, mâncare sănătoasă și mult lucru cu tine - să îți înțelegi comportamentul, convingerile, fricile, dar și darurile. Să faci cunoștință cu lumea ta interioară, așa cum este ea, și să îți dai voie să găsești calea către pace interioară și bucurie.

De ce să participi?

 • Ai acces la un context de timp și spațiu excelent pentru îmbunătățirea activității cerebrale și stimularea regenerării celulelor
 • Atitudinea ta interioară va face trecerea de la reacție la răspuns, fapt care va duce la comunicare mai degajată și relaționare mai armonioasă cu cei din jur
 • Când mintea se liniștește, creativitatea începe să își facă simțită prezența. Soluțiile și ideile vin în vizorul mental cu mai mare ușurință după o sesiune de meditație. Dar mai după un weekend întreg...
 • Îți dezvolți capacitatea de a gestiona optim conflictele, stresul și îngrijorările cotidiene
 • Înveți să lucrezi cu corpul pentru a reduce durerile și disconfortul fizic generat de statul mult timp la birou
 • Căpeți o perspectivă mai profundă asupra trăirilor tale zilnice
 • Înveți să readuci dependențele în propriul tău control, în mod conștient 
 • Optimizezi obiceiurile alimentare și înțelegi de unde vine nevoia impulsivă de a mânca
 • Îți sporești nivelul autentic de fericire
 • Ai ocazia ca timp de 2 zile să înveți să fii - prezent, autentic, relaxat 
 • Cum arată programul celor 3 zile?

  Ziua 1: exercitii de cunoastere, meditatie, setarea intentiilor și a cercului siguranței, film inspirational

  Ziua 2: Exerciții de Mindful Yoga și conectare cu corpul, meditația intrării în liniște, introspectie, drumeție în natură, Revelation Table

  Ziua 3: Mindful Yoga, BE wherever you are.  Pe lângă toate acestea, mese consistente, pauze de ceai, gustări sănătoase și alte răsfățuri.

   

  Meditația deschide în mintea noastră un spațiu cu noi posibilități de reconectare, observare, înțelegere, creativitate, energizare și armonizare. Exercițiie de tip creion-hârtie te ajută să te cunoști și să te obiectivezi de aspectele tulburi din interior pentru a găsi u ușurință soluții la ceea ce te frământă.  Activitățile fizice au ca rol armonizarea minte-corp pentru a te ajuta să ajungi mai puternic la tine.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

  Când?                     Unde?                     Cat? 

  Vineri, 15 noiembrie, 18:00 - Duminică, 17 noiembrie, 17:00

  Măguri-Răcătău,
  în apropiere de Cluj-Napoca

  750 lei
  (inclusiv cazare și masa)

  Ghidul tău în acest mini-retreat
  Raluca Moisi

  Este pasionată de psihologie comportamentală și fan declarat al proceselor de transformare interioară prin meditație, introspecție și Mindfulness.
  Are deja la activ mii de ore de training, coaching și facilitarea proceselor de învățare, iar în ultimii 4 ani a lucrat cu numeroase grupuri in programe de meditație, contribuind la reducerea stresului prin Mindfulness și managementul stărilor interioare a peste 500 de persoane.

  Raluca te va conduce, cu blândețea-i caracteristică, în lumea fascinantă a meditației și a redescoperirii de sine dintr-o lumină cu totul nouă - cea a liniștii interioare.
  Acest mini-retreat de 3 zile este o invitație pentru tine - să îți oferi o pauză de la responsabilitățile zilnice, să te oprești din activitatea cognitivă continuă și să te reconectezi la inteligența infinită din interiorul tău - sincer, autentic și deschis. Să te resetezi și reîmprospătezi din interior spre exterior la un nivel profund - mental, fizic și emoțional. 

  This is a note or highlight box

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in.