Weekend Meditation

create your world

22 - 24 martie 2019

Alergăm zi de zi, lucrând să construim un viitor frumos pentru noi și pentru cei dragi.
Suntem mereu ocupați, mereu în mișcare, vânând oportunități pentru o viață mai bună. Sfârșim în epuizare și frustrări, ajungem obosiți, stresați, anxioși, neglijând cea mai de preț resursă a existenței noastre - momentul prezent!
Ne amplificăm așteptările ca generația viitoare să aprecieze sacrificiile pe care le facem pentru binele lor când, de fapt, nu facem decât să ne creem context pentru dezamagire și suferință.

Dar cum ar fi ca viața să fie altfel? Să fie cu ușurință și bucurie, pentru că vine din zona noastră de talent și de unicitate?

Ediția aceasta de Weekend Meditation îți aduce la îndemână o ocazie excelentă de a păși în zona ta de unicitate, de pasiuni și, mai ales, de misiune de suflet. Găsești într-un weekend contextul ideal să te întorci în mod intenționat la momentul prezent, și să îți explorezi conștient Darurile Divine cu care ai venit în această lume.

Aceasta ediție Weekend Meditation este o invitație de a lăsa pentru un weekend lucrurile obișnuite și a începe să acorzi mai multă atenție , pentrua te elibera, a te energiza și a-ți oferi atenție ție.

Am pregătit pentru tine sesiuni de meditație, plimbări în natură, asane de yoga, mâncare săntoasă și mult lucru cu tine - să îți înțelegi darurile native, și să îți dai voie să cunoști lumea ideala în care ai vrea să trăiești.

Meditația deschide în mintea noastră un spațiu cu noi posibilitati de reconectare, înțelegere, creativitate, energizare și armonizare.

Meditația, făcută în cadru organizat, oferă un nivel și mai ridicat de stare de bine, deoarece inițiază o schimbare neurochimică în creier care conduce la experimentarea fericirii autentice. Doar prin meditație!

În consecință, acest mini-retreat de 3 zile este o invitație pentru tine, să îți oferi o pauză de la responsabilitățile zilnice, să te oprești din activitatea cognitivă continuă și să te reconectezi la inteligența infinită din interiorul tău - sincer, autentic și deschis. Să te resetezi și reîmprospătezi din interior spre exterior la un nivel profund - mental, fizic și emoțional. 


Raluca te va îndruma și te va susține să creezi un spațiu personal de autocunoaștere, te va ghida prin exerciții care să scoată la iveală misiunea ta personală și te va ajuta să îți refinezi percepția asupra a ceea ce descoperi despre tine.
Vom crea împreună un spațiu în care să fii autentic, să obții mai multă claritate în ce privește trăirile  tale lăuntrice și să fii mai prezent în viața pe care o construiești cu fiecare respirație.

Daniel te va ghida să intri în contact conștient cu corpul tău, cu resursele inepuizabile care sălășluiesc în interiorul tău, pentru a obține un echilibru armonios și mai multă energie, într-un mod natural și sănătos, prin intermediul asanelor Yoga.

Cand?

Vineri, 22 martie, 18:00 - Duminică, 24 martie, 19:00

Unde?

TBA,
Apropiere de Cluj

Cat costa?

850 lei
(inclusiv cazare și masa)


Căuți motive pentru care merită să participi?

  1. Ai acces la un context de timp și spațiu excelent pentru îmbunătățirea activității cerebrale și stimularea regenerării celulelor neuronale
  2. Atitudinea ta interioară va face trecerea de la reacție la răspuns, fapt care va duce la comunicare mai degajată și relaționare mai armonioasă cu cei din jur
  3. Când mintea se liniștește, creativitatea începe să își facă simțită prezența. Soluțiile și ideile vin în vizorul mental cu mai mare ușurință după o sesiune de meditație. Dar mai după un weekend întreg...
  4. Îți dezvolți capacitatea de a gestiona optim conflictele, stresul și îngrijorările cotidiene
  5. Înveți să lucrezi cu corpul pentru a reduce durerile și disconfortul fizic generat de statul mult timp la birou
  6. Căpeți o perspectivă mai profundă asupra trăirilor tale zilnice
  7. Înveți să readuci dependențele în propriul tău control, în mod conștient 
  8. Optimizezi obiceiurile alimentare și înțelegi de unde vine nevoia impulsivă de a mânca
  9. Îți sporești nivelul autentic de fericire
  10. Ai ocazia ca timp de 2 zile să înveți să fii - prezent, autentic, relaxat 

 

Cum arată programul celor 3 zile?

Ziua 1: exercitii de cunoastere, meditatie, setarea intentiilor, film inspirational
Ziua 2: Exerciții de autenticitate și meditație, introspectie si auto-cunoastere,  meditație în natură, Revelation Table, 
Ziua 3: Morning Traditional Yoga, BE wherever you are, drumeție, discutii si concluzii la finalul celor 2 zile.
Pe lângă toate acestea, mese consistente, pauze de ceai, gustări sănătoase și mâncare sățioasă.

 


Cine îți sunt ghizi în acest mini-retreat?


Raluca MOISI


Este pasionată de psihologie comportamentală, de meditație și de Mindfulness, dar mai presus de toate se declară om pasionat de dezvoltarea oamenilor.
Are deja la activ mii de ore de training, coaching și facilitarea proceselor de învățare, iar în ultimii 3 ani a lucrat cu numeroase grupuri in programe de meditație, contribuind la reducerea stresului prin Mindfulness și managementul stărilor interioare a peste 500 de persoane.

Raluca te va conduce, cu blândețea-i caracteristică, în lumea fascinantă a meditației și a redescoperirii personale dintr-o lumină cu totul nouă.

"Suntem echipați de la naștere să trăim plenar cele mai înălțătoare stări. Cu toate acestea, în majoritatea timpului alegem inconștient să trăim suferința, frica, îngrijorarea și neajunsurile.
Te invit în acest weekend de meditatie să faci o pauză de la gânduri și agitație zilnică, să arunci bolovanii din spinare și să trăiești preț de 2 zile prin prisma liniștii tale interioare. Tu ești un Soare, dar știi cât de tare poți să strălucești?"


Daniel MEZE


Are un master in psihologie clinica, psihoterapie şi consiliere psihologică, si este pasionat de cunoasterea naturii umane si dezvoltare personala. Studiaza si practica Yoga din 2009, iar din 2011 s-a dedicat studiului Cabalei. A ghidat sute de persoane prin procesul autocunoasterii psiho-mentale si fiziologice cu ajutorul yoga.Daniel te va ghida in practica posturilor corporale, ale respiratiei si activitatii dinamice care te va face constient de tine insuti.

Relaxarea si revitalizarea corpului din interior spre exterior sunt de asemenea beneficiile de care te vei bucura dupa o sesiune de yoga.

Yoga, ca si cale spirituala sau practica psiho-mentala si fiziologica, are misiunea de a face o persoana constienta de ea însasi - de a trezi omul din ignoranta si din starea de animal social in care se complace. Asanele yoghine, alaturi de meditatie, tehnici de respiratie, ne ajuta sa ne autocunoastem si sa ne dezvoltam din punct de vedere fiziologic, emotional si psihomental.”

Dă click pe buton, înscrie-te și hai la meditație și relaxare