Weekend Meditation

ediția pentru cupluri

28 - 29 aprilie 2018

Vorbim fără să ne auzim, ne auzim fără să ascultăm și îl ascultăm pe celălalt fără să îi înțelegem punctul de vedere.
Să fim împreună cu celălalt nu implică să fim și conectați unul cu celălalt.
Suntem mereu ocupați, mereu în mișcare, vânând oportunități pentru o viață mai bună, ajungem obosiți, stresați, surmenați, neglijând cea mai de preț „oportunitate” pentru o viață mai bună - persoana pe care o avem alături și care așteaptă să fim prezenți, atenți și să îi oferim afecțiune. 

Weekend Meditation este o ocazie simplă și puternică de a fi, de a vă reconecta și de a vă relaxa împreună. O invitație de a lăsa pentru un weekend lucrurile obișnuite și a începe să vă acordați atenție unul celuilalt, pentru a vă energiza și revitaliza relația voastră de cuplu.

Am pregătit pentru voi sesiuni de meditație împreună, plimbări, asane de yoga în tandem, mâncare săntoasă și multă, multă tihnă și bucurie.

Meditația deschide un spațiu cu noi posibilitati de a ne simți inimile și a aduce în cuplu un sentiment profund de conectare.

Meditația în cuplu vă oferă un nivel și mai ridicat de stare de bine, deoarece inițiază o schimbare neurochimică în creier care conduce la experimentarea extazului și a fericirii în cuplu. Doar prin meditație!

În consecință, acest mini-retreat de 2 zile este o invitație pentru voi să vă oferiți o pauză de la responsabilitațile zilnice, să vă opriți din activitatea cognitivă continuă și să începeți să (vă) simțiți, sincer, autentic și deschis. Să vă resetați și reîmprospătați relația la un nivel profund - mental, fizic și emoțional. 


Raluca vă va îndruma și vă va susține să creeați un spațiu sacru între voi în care meditația să fie cheia către inimi deschise și reconectare profundă.
Un spațiu în care să fii autentic față de celălalt, să obții mai multă claritate în ce privește trăirile partenerului tău și să fii mai prezent în relația pe care o construiești cu acesta. Facem asta prin intermediul instrumentelor de conștientizare colectivă tăcută și a numeroaselor practici Mindfulness.

Daniel te va ghida să intri în contact conștient cu corpul tău, pentru a obține un echilibru interior armonios, mai multă energie  și înțelegere într-un mod natural, iar prin intermediul asanelor de yoga în tandem vă va călăuzi să vă conectați fizic și psiho-emoțional unul cu celălalt.

Acest retreat de meditatie este deschis tuturor cuplurilor interesate ca timp de 2 zile să își exploreze conștient relația, folosind ca  instrumente de lucru meditația, yoga și practicile Mindfulness.

Cand?

Sâmbătă, 28 aprilie, 11:00 - Duminică, 29 aprilie, 19:00

Unde?

Pensiunea Dariana,
Scrind-Frăsinet, Com Mărgău

Cat costa?

1050 lei
(pentru amândoi, inclusiv cazare și 5 mese)


Căutați 10 motive pentru care merită să participați?

  1. Aveți acces la un context de timp și spațiu excelent pentru îmbunătățirea activității cerebrale și stimularea regenerării celulelor neuronale
  2. Atitudinea voastră va face trecerea de la reacție la răspuns, fapt care va duce la comunicare mai degajată și relaționare mai armonioasă
  3. Când mintea se liniștește, creativitatea începe să își facă simțită prezența. Soluțiile și ideile vin în vizorul mental cu mai mare ușurință
  4. Vă dezvoltați capacitatea de a gestiona optim conflictele, stresul și îngrijorările
  5. Învățați să lucrați cu corpul pentru a reduce durerile și disconfortul fizic
  6. Căpătați o perspectivă mai profundă asupra trăirilor zilnice
  7. Învățați să readuceți dependențele în  propriul vostru control, în mod conștient 
  8. Optimizați obiceiurile alimentare și înțelegeți de unde vine nevoia impulsivă de a mânca
  9. Vă sporiți nivelul autentic de fericire în cuplu
  10. Aveți ocazia ca timp de 2 zile să învățați să fiți prezent unul pentru celălalt - liberi, autentici și relaxați 

 

Cum arată programul celor 2 zile?

Ziua 1: Exerciții de acomodare, autenticitate și meditație, Creating OUR Breating Space Meditation, drumeție, meditație în natură, foc de tabără; 
Ziua 2: Yoga în tandem, Stay True to Yourself, Active Dreaming, Metta Meditation,
discutii si concluzii la finalul celor 2 zile.
Pe lângă toate acestea, mese consistente, pauze de ceai, gustări sănătoase și mâncare sățioasă.

 


Cine sunt facilitatorii tăi în acest mini-retreat?


Raluca MOISI


Este pasionată de psihologie comportamentală, de meditație și de Mindfulness, dar mai presus de toate se declară om pasionat de dezvoltarea oamenilor.
Are deja la activ mii de ore de training, coaching și facilitarea proceselor de învățare, iar în ultimii 3 ani a lucrat cu numeroase grupuri in programe de meditație, contribuind la reducerea stresului prin Mindfulness și managementul stărilor interioare a peste 500 de persoane.

Raluca te va conduce, cu blândețea-i caracteristică, în lumea fascinantă a meditației și a redescoperirii personale dintr-o lumină cu totul nouă.

"Suntem echipați de la naștere să trăim plenar cele mai înălțătoare stări. Cu toate acestea, în majoritatea timpului alegem inconștient să trăim suferința, frica, îngrijorarea și neajunsurile.
Te invit în acest weekend de meditatie să faci o pauză de la gânduri și agitație zilnică, să arunci bolovanii din spinare și să trăiești preț de 2 zile prin prisma liniștii tale interioare. Tu ești un Soare, dar știi cât de tare poți să strălucești?"


Daniel MEZE

Are un master în psihologie clinică, psihoterapie şi consiliere psihologică, și este pasionat de cunoașterea naturii umane și dezvoltare personală.
Studiază și practică Yoga din 2009, iar din 2011 s-a dedicat studiului Cabalei. 

A ghidat sute de persoane prin procesul autocunoașterii psiho-mentale și fiziologice cu ajutorul yoga.
Daniel te va ghida în practica posturilor corporale, a respirației și activității dinamice care te va face conștient de tine însuți. Relaxarea și revitalizarea corpului din interior spre exterior sunt, de asemenea, beneficiile de care te vei bucura după o sesiune de yoga.

„Yoga, ca și cale spirituală sau practică psiho-mentala și fiziologică, are misiunea de a face o persoană conștientă de ea însăși - de a trezi omul din ignoranța și din starea de animal social în care se complace.
Asanele yoghine, alături de meditație și tehnici de respirație, ne ajută să ne autocunoaștem și să ne dezvoltăm din punct de vedere fiziologic, emoțional și psihomental.”


Dă click pe butonul de înscriere, ia-ți jumătatea și haideți în mini-retreat