Cât costă un păr ombré la coafor?

Părul Ombré este o tehnică de colorare care constă în a da impresia unui gradient de cel puțin trei nuanțe.

Datorită estompării perfecte între diferitele culori, oferă un rezultat foarte natural, luminos, cu un efect de vacanță! Dar cât costă să o faci într-un coafor?

Costul mediu al unui serviciu de coafură este de 400 de lei. Prețul depinde foarte mult de lungimea părului și de salonul unde îl faci.

Cu toate acestea, prețul unui păr ombré variază, în general, între 250 și 600 de lei.

Așadar, dacă și tu vrei să te îndrăgostești de această tendință în materie de păr, citește articolul nostru pentru a afla cât te va costa acest serviciu.

Prețul variază în funcție de lungimea părului dumneavoastră.

La fel ca majoritatea saloanelor, costul unei coafuri ombré variază în funcție de lungimea părului.

Prețurile din saloane, de obicei, sunt pentru părul de lungime scurtă sau medie. Dacă aveți părul sub umeri, ar trebui să vă așteptați să plătiți între 50 și 100 de lei în plus, în funcție de salon.

părul roșu ombré părul lung

Rețineți că, deși părul ombré va pune perfect în valoare un bob, nu este neapărat potrivit pentru o tunsoare băiețească.

Într-adevăr, această tehnică se bazează pe un gradient de cel puțin 3 nuanțe, pornind de la culoarea naturală de la rădăcini și luminând în mod natural până la vârfuri.

Atunci când părul este prea scurt, este dificil să se obțină această gradație naturală și atunci este mai judicios să se prefere un balayage clasic.

Lasă un comentariu